top of page
Qué?

- FREQUENTLY ASKED QUESTIONS - 

Cuanta kostda?

- Hoe zit het met de "verborgen" kosten? -

Veel van onze concullega's rekenen bovenop de voedselprijzen allerhande extra kosten aan. Een greep uit het repertoire: kilometerkosten, opstartkosten, kosten per begonnen half uur, muziekkosten, materiaalkosten.

Skinny Chef is geen Skinny Wiskundeprofessor, en houdt het dus graag simpel. Bij ons betaal je een vaste, éénmalige startkost, ongeacht het aantal gasten, ongeacht het aantal kilometers dat we moeten rijden, ongeacht het type evenement. We blijven 3 à 4 uur, zodat jouw gasten zorgeloos kunnen eten en drinken. Geen kleine lettertjes, gewoon simpel.

Speciallekes?

- Mag ik buiten de lijntjes kleuren? - 

Euh, YES PLEASE! Heb je een schitterend idee, maar vind je je gading niet in onze voorgestelde formules, neem dan contact met ons op. We bezorgen je zo snel mogelijk een op maat gemaakt voorstel, en we beloven dat we je achteraf niet zullen spammen met allerhande reclame.

Ontbijt-truck op jouw camping? Straat- of wijkfeest aan het organiseren? Wil je vegan hapjes op jouw feest of zijn er mensen allergisch of lactose- en glutenintolerant? Laat het ons weten en wij regelen alles.

How about drinks?

- Moet ik zelf drank voorzien? - 

Jij moet helemaal niks! Uit ervaring weten we dat het aangenamer is voor onze gasten wanneer wij de dranken aanleveren. Zo ben je zeker dat alles goed gekoeld is, dat niemand dorst zal lijden, en dat de dranken zijn afgestemd op het eten. We kunnen een drankenformule voorzien op basis van jouw wens en budget.

Regel je dit deel liever zelf? Geen probleem: je kan ook eigen drank voorzien. In dat laatste geval zorg je best ook voor iemand die de drankjes kan uitschenken, want wij zullen natuurlijk heel druk bezig zijn met al jouw schitterende gerechten.

Is time really money?

- Hoe lang blijven jullie ter plaatse? - 

Time is money, maar niet tijdens jouw feest. Daarom blijft Skinny Chef altijd minstens 3 à 4u ter plaatse. Hierin zit een uurtje opstart-tijd inbegrepen, zodat onze foodtruck er tip top uitziet en de gasten in alle rust kunnen genieten. Loopt het wat uit? Geen probleem: wij zijn chefs, geen wekkers. We blijven met plezier een half uurtje langer en genieten gewoon samen met jou van het feest! Wil je er echt een dagvullend (of nachtvullend) programma van maken? Geef ons dan op voorhand een seintje, zo kunnen we onze planning perfect afstemmen op jouw wensen!

Music, maestro?

- Regelt Skinny Chef ook muziek? - 

Geen feest zonder muziek. Maar als wij zingen, lopen jouw gasten ongetwijfeld meteen weg. Daarom, en ook (vooral) omwille van de erg strenge Sabam-regelgeving, hebben we liefst dat jij als gastheer of -vrouw zelf de eventuele muziek verzorgt. Zo zijn we meteen ook gerust wat betreft stijl en genre. Wil je de muziek toch graag uit handen geven? Wij brengen je in contact met een bevriende DJ, die regelt alles van A tot Z. En uiteraard tegen een eerlijke prijs, zonder commissie.

Wat moet ik doen?

- Voor welke zaken moet ik zelf zorgen? - 

Zoals we al zeiden: jij moet eigenlijk niks. In theorie kunnen we echt àlles fiksen, maar ga er voorlopig even van uit dat we voor onderstaande zaken op jou rekenen. Lukt dit niet? Geen probleem. Geef ons een seintje en we zorgen voor een oplossing.

Elektriciteit (3 aparte circuits van elk 230V en 16A, of voor de niet-nerds: drie gewone stopcontacten dus), vuilzakken, een plan B voor als het regent (regen hoeft geen dealbreaker te zijn: zorg voor een tent of organiseer je feest nabij een oude hooischuur), verlichting (we hebben echt súperschattige lampjes aan onze foodtruck, maar echt veel licht geven die niet), stoelen, zeker als je ook oudere mensen uitnodigt, een toiletfaciliteit (indien nodig kunnen we dit voor jou fiksen tegen een bescheiden meerkost), tafels, decoratie (indien nodig kunnen we dit voor jou fiksen tegen een bescheiden meerkost), een kraantje voor stromend water.

Place to be?

- Hoeveel plaats moet ik voorzien? - 

Ons foodtruckje is heerlijk compact. Veel plaats hoef je dus niet te voorzien. Wat wel belangrijk is, is dat we de locatie zonder (al té) zotte toeren kunnen bereiken. Een feestje op een zandbank in het midden van de rivier is echt supercool, maar geen spek voor onze bek.

 

Long story short: zorg voor een plekje van 5 meter lang en 3 meter breed. Geraak jij er met je auto, en hou je aan elke kant nog minstens een halve meter over? Dan geraken wij er normaal gezien ook.

Twijfel je? Geef ons een seintje, zodat we samen de ideale plek voor jouw feest kunnen vinden.

Ben je al helemaal zot van het Skinny Chef-concept, maar heb je zelf geen plaats? Hier vind je een overzicht van alle schitterende locaties waar we mee samenwerken. Stuk voor stuk unieke plekken met plezante uitbaters en eerlijke prijzen. Én: Skinny Chef-proof!

Hatsjie!

- Wat met allergieën? - 

Bij Skinny Chef zijn we allergisch aan flauwe smaken. Heb jij daarentegen een échte allergie, of ben je bezorgd over één van je gasten, laat dit dan zeker weten bij je reservatie. In dat geval voorzien we - in overleg met jou - een alternatief menu voor de allergielijders.

Kom je na je reservatie alsnog te weten dat er rekening moet gehouden worden met bepaalde allergieën? No problemo! Geef ons een seintje en we zorgen samen voor een oplossing! En eh... zonder meerkost. Dat spreekt voor zich.

Ping ping?

- Hoe en wanneer betalen? -

Om jouw feest zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen, werken we liefst op een gestandaardiseerde manier.

We bezorgen je vooraf steeds een offerte. Tenzij je tijdens je feest nog bijkomende zaken bestelt (zoals extra drankjes)*, zijn je offerte en je eindfactuur tot op de cent gelijk. 


We houden ervan te werken met een bescheiden voorschot. Zo kan Skinny Chef alvast de allerbeste ingrediënten gaan scoren voor jouw event. Het saldo betaal je gewoon rustig na het feest. Heerlijk simpel.

Voor bedrijven kunnen we formules op maat uitwerken, zodat je vooral geen kopzorgen krijgt met je collega's van de boekhouding.

*Alvorens niet-gebudgetteerde drankjes of andere zaken te serveren, toetsen we altijd op voorhand met de organisator af, pinky swear! Zo vermijden we verrassingen achteraf. 

Privacy, Merci!

- Wat is het privacybeleid van Skinny Chef? - 

Om ervoor te zorgen dat onze website er niet uitziet zoals een faxtoestel uit de jaren '80, gebruiken we (net zoals zowat het hele internet) cookies. Cookies zijn kleine brokjes data die informatie bevatten over jouw surfgedrag. Op zich niks spectaculairs, ze zorgen er gewoon voor dat de motor van onze website gesmeerd blijft. Maar we vinden privacy belangrijk. Daarom hebben we onderstaand privacybeleid uitgewerkt.

*Eigenlijk is het heel simpel: Net zoals voor lekker eten, geldt voor privacy: Niet verspillen. We gebruiken enkel de gegevens die we écht nodig hebben. Al de rest is none of our business.

Servies please?

- Help! Moet ik borden en bestek voorzien? -

Maar nee gij! Wij voorzien echt alles wat je nodig hebt. Voor al onze gerechtjes brengen we bijpassende mini-bordjes en bestekjes van Bagastro mee. Dit zijn 100% biologische bordjes die gemaakt zijn van gerecycled suikerriet. Bij ons geen lelijke plastieken frietkotbakjes dus. Ons servies ziet eruit als écht porselein - maar 't is gewoon een pak lichter, waardoor ons schattige foodtruckje niet kreunt onder het gewicht van al die bordjes. Na het feest nemen we alles terug mee naar huis, waar we de bordjes proper composteren. Zo helpen we de natuur ook meteen een handje.

Mocht je ook de drankjes bij ons bestellen, voorzien we uiteraard écht glaswerk. Én een leuke bar, compleet met plantjes en andere schattigheden!

Oh en servetten, schrap die ook al maar meteen van je lijstje. We've got them, too.

Andere vraag?

- Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden? -

*We antwoorden zo snel we kunnen. Beloofd!

bottom of page